jobs-slagelse.dk: Jobs i Skælskør

Jobs slagelse i Skælskør

Her på siden finder du alle jobs i hele landet. Vi fra Jobsearch.dk har sat en ære i at samle alle ledige stillinger via en grundig søgemaskine, uanset jobtype, så alle på jobmarkedet kan få gavn af vores side. Du kan bruge siden til både at finde de ledige stillinger indenfor den jobtype, som du er på jagt efter - eller til at se, hvad der ellers findes af job du også kunne søge. På denne side er der en række direkte links til jogagenter og andet, så du kan komme godt i gang med din jobsøgning.

Om Skælskør


Om Skælskør

Skælskør ligger på Sydvestsjælland syd for Korsør helt ud til Storebælt. Skælskørs oprindelse daterer tilbage til 1231, hvor byen blev nævnt af Kong Valdemar 2. i hans jordebog. Her blev den nævnt som ”byen ved muslingestrandbredden”, hvilket er årsagen til, at der siden slutningen af 1500-tallet har været en musling i byvåbnet.

I middelalderen var Skælskør den vigtigste by for overfart mellem Fyn og Sjælland, en position den senere måtte afvige til nabobyen Korsør. Det vides ikke præcist hvornår byen officielt opnåede status som købstad, men der findes beviser på, at den i hvert fald havde rettighederne i starten af 1500-tallet. Skælskør var igennem en stor periode i Danmarkshistorien en vigtig handelsby grundet den store skibsfart, hvilket gjorde at der blev bygget mange store købmandsgårde i byen. I dag er byen blandt andet kendt for produkterne der går under navnet ”Skælskør Frugtplantage”, som er lavet på frugtplantagen der blev grundlagt i 1899.

 

Værd at besøge i Skælskør

-          - Flemming Mundt

-          - Rakuginer

-          - Skælskør Havn

-          - Kulturkajen i Skælskør

-          - Galleri Magasinet Skælskør

-          - Skælskør Bymuseum

-          - Galleri Købmandsgården

-          - Kosmorama Bio

-          - Guldagergaard


Skælskør’s geografi

Skælskør havde i 2011 6.358 indbyggere, hvilket gør den til Slagelse Kommunes 3. største by. Byen ligger cirka midtvejs mellem Korsør og Næstved helt ud til Storebælt. De tre hovedveje Sorøvej, Norvejen og Næstvedvej kryder i Skælskør.

 

Links om Skælskør

Skælskør på Wikipedia

Visit Sydvestsjælland om Skælskør

Skælskør online

Kort over Skælskør

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Vemmelev Korsør »