jobs-slagelse.dk: Jobs i Korsør

Jobs slagelse i Korsør

Her på siden finder du alle jobs i hele landet. Vi fra Jobsearch.dk har sat en ære i at samle alle ledige stillinger via en grundig søgemaskine, uanset jobtype, så alle på jobmarkedet kan få gavn af vores side. Du kan bruge siden til både at finde de ledige stillinger indenfor den jobtype, som du er på jagt efter - eller til at se, hvad der ellers findes af job du også kunne søge. På denne side er der en række direkte links til jogagenter og andet, så du kan komme godt i gang med din jobsøgning.

Om Korsør


Om Korsør

Korsør ligger i Slagelse Kommune på Sydvestsjælland og er den første by man møder når man krydser Storebæltsbroen fra Fyn til Sjælland. Korsør by er delt op i to bydele, Sydbyen og Halsskoven, der ligger på hver sin side af noret. Korsør har altid været det naturlige udgangspunkt for sejlads mellem Fyn og Sjælland og før Storebæltsbroen blev bygget var der også en færgehavn i Halsskoven. I dag ligger Flådestation Korsør i byen, hvor en stor del af søværnets skibe og depotfaciliteter befinder sig.

Tidligere var Korsør naturligvis meget præget af færgeovergangen og var tydeligt mærket af at Storebæltsbroen blev opført på grund af de mange arbejdspladser der gik tabt i Korsør. Byen er dog ved at rejse sig igen og har en smuk natur med mange skove og lange strande. De lange strande gør også Korsør oplagt som feriemål, hvilket mange danskere og udlændinge benytter sig af hvert år.

 

Værd at besøge i Korsør

-          - Halsskov Odde

-          - Tårnborgparken

-          - Korsør Miniby

-          - Korsør Fæstning

-          - Korsør Lystbådehavn

-          - Kongegaarden

-          - Korsør Biografteater

-          - Korsør Lystskov


Korsør’s geografi

Korsør havde i 2011 14.412 indbyggere og er dermed den andenstørste by i Slagelse Kommune. Korsør ligger lige ved E20-motorvejen og helt ud til Storebælt. De vigtigste gader omfatter bl.a. Halsskovvej, Tårnborgvej, Revvej og Storebæltsvej.

 

Links om Korsør

Korsør på Wikipedia

Visit Sydvestsjælland om Korsør

Slagelse Kommune

Kort over Korsør

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Skælskør Trekroner »